Diego Dalla Palma tretman

Moisturising "Diego Dalla Palma" tretman hidratacije

U profesionalnom tretmanu hidratacije, 51+3 HYALU COMPLEXTM sadrži hijaluronsku kiselinu i ceramide (lipidni derivati koji djeluju kao međustanična cementna supstanca u kožnoj barijeri). Namijenjeni su za borbu protiv gubitka vode iz kože te za bolju zaštitu od vanjskih faktora i zdravlje kože.


AKTIVNI SASTOJCI
Hydra-gene complex:
Hydra-gene complex je kompleks biljke koji poboljšava staničnu komunikaciju i pomaže aktivaciji hidratacijskih gena, odgovornih za produkciju komponenata hidrolipidnog sloja, učvrščujući spajanje stanica epiderme (zaštita kožne barijere) i neo-produkcija aquaporins (kanali vode prisutni na površini stancia i odgovorne za dinamičan protok vode između unutarnjeg i vanjskog dijela stanice i za regulaciju optimalne razine različitih slojeva kože).

Hydra-fluxTM:
Hydra-flux je novi hidratacijski kompleks baziran na aminokiselinama iz kvasca. Regulira protok vode na staničnoj razini, stimulirajući produkciju aquapori-3. Razvija kapacitet stanica radi zadržavanja vode i poboljšava transport od stanice do stanice, jamči aktivnu i duboku hidrataciju kože, ostavljajući je glatkom i mekom pružajući dugotrajniji sjaj i svježinu.

Cilj profesionalnog Diego Dalla Palma tretmana hidratacije za dehidriranu i suhu kožu je ukloniti ne samo mrtve stanice i nečistoće s površine kože, već i djelovati iznutra kako bi se oslobodile stanice od slobodnih radikala i drugih tvari koje blokiraju funkcije kada ih se previše nakupi.

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.