Soothing "Diego Dalla Palma"

"Soothing" tretmani preparatima "Diego Dalla Palma"

Osjetljiva koža je izuzetno nježna i burnije reaguje od ostalih tipova kože reaguje na agense iz spoljašnje sredine. Razlog tome su njema slabija i tanja struktura, promjene u funkcionisanju njenog odbrambenog sistema kao i pojačan osjećaj nelagodosti.

SOOTING TRETMAN ZA OSJETLJIVU KOŽU  "Diego Dalla Palma"

Tretman koji prija i najosetljivijoj koži, štiti je od starenja i spoljašnjih agresivnih faktora. Obogaćen je neuro-peptidima protiv iritacije kože i baziran na manuelnoj limfnoj drenaži. Kada se poboljša limfna cirkulacija koža postaje jača, otpornija i stimuliše se prirodna drenaža koja je osnovna funkcija limfnog sistema.

Soothing tretman "Diego Dalla Palma" za zaštitu i revitalizaciju kože, zasnovan na 51+3 HYALU COMPLEX™ - u i neuropeptidima protiv iritacije kože, ublažava iritacije i daje neophodne emolijentne i zaštitne supstance koji omogućuju ćelijsku biorevitalizaciju i uspostavljaju ravnotežu prirodnih fizioloških odbrambenih funkcija kože, potpuno odgovarajući na specifične potrebe izuzetno reaktivne i preosetljive kože. Za potrebe soothing tretmana 51+3 HYALU COMPLEX™ je obogaćen vitaminima E, F i ceramidima.

Koncentrat aktivnih sastojaka, precizno izbalansiranih da ne naruše fiziološku ravnotežu osjetljive kože, jača kožnu barijeru u borbi protiv spoljnih uticaja i sprečava nastanak bora, gubitak tonusa i elastičnosti.

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.