Dermapen tretman

Dermapen tretman

Dermapen je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvaruje kontroliraniji rezultat. Za razliku od drugih proizvoda s mikroiglicama, Dermapen ima poseban vertikalni kut uboda mikroiglicama koji pospješuje efekt i pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu i time se smanjuje mogućnost oštećenja kože.

Dermapen tretman je tretman kojim se prelaskom dermapena preko kože izazivaju mehanička mikro oštećenja kože čime se stimuliše regeneracija i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Ovom procedurom stimuliše se proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci ( seruma i mezokoktela , prema tipu kože).Tretman Dermapenom omogućava lifting lica i otklanjanje bora, smanjenje pora i poboljšanje izgleda kože. Najbolji rezultati vide se na koži sa ožiljcima od akni, dubokim borama, kao i na strijama.

 

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.