Antiaging tretman "Dr Murad"

Anti-aging" tretmani "Dr Murad"

Tretman voćnim kiselinama je prvenstveno anti age tretman, protiv srednjih i dubokih bora. Djeluje i protiv hiperpigmentacija, proširenih pora, ožiljaka (od akni, herpesa i sl.). Vrlo brze rezultate daje i kod suve, grube i neravne kože.

Naučno i klinički je potvrđeno, da upotreba vrhunske kozmetike i tretmana jednog od vodećih svetskih dermatologa dr Murad-a, daje brze i izvanredno dobre rezultate, kod svih tipova i problema kože. Tretman alfa i beta hidroksi kiselinama prirodnog porjekla koje je uveo dr Howard Murad, namjenjen je svim tipovima koje prolaze kroz promjene koje vode starenju kože.

Naš klijent će poslje tretmana osjetiti da je koža nježnija, mlađa, hidriranija i punija. Glikolna kiselina, dobijena iz šećerne trske, obezbeđuje maksimalni piling kože, odstranjuje površinske stare ćelije kože i redukuje bore. Podstiče sintezu kolagena, elastina i obnovu ćelija. Čini kožu mlađom i zdravijom. Sa jedinstvenom patentiranom mešavinom antioksidanata, antiinflamatora i hidratora ovaj tretman izrazito poboljšava teksturu, boju i izgled kože. Dubinski čisti pore, kožu čini sjajnijom, bez iritacija i crvenila.

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.