"Perfection" Diego Dalla Palma

"Perfection" tretman - Diego Dalla Palma

Za kompaktnu i blistavu kožu, neutralisanje stresa, glađa i blistavija koža. Kao što je poznato, slobodni radikali su jedan od glavni uzroka starenja. Sa godinama njihov broj raste zbog progresivnog propadanja fiziološke antioksidativne odbrane i izloženosti spoljašnjim štetnim agensima (sunce, dim, zagađenja, hladnoća, vjetar, temperaturne promjene).

Zbog njihovihe visoke reaktivnosti, oni oštećuju ćelije kože izazivajući oksidativni stres koji ubrzava degeneraciju ćelijskih membrana, lipidnih sktukturnih komponenti kože koje imaju zaštitnu ulogu kao i kolagenih i elastičnih vlakana.Koža ima tendenciju gubitka hidratisanosti, čvrstine i elastičnosti, podložna je nastanku bora, fleka, postaje suva i krhka.

Tretman se sastoji od tri faze:
• Faza A-reparacija- ASTAXANTIN KOMLEKS
• Faza B – tonifikacija –BIOTIN KOMPLEKS
• Faza C – stimulacija – C VITAMIN

Astaxantin:
U cilju borbe protiv oksidativnog stresa i regeneracije odbrambenog sistema kože koji je štiti od stresa, kao i zbog njene ishranjenosti, RVB SKINLAB je kreirao antioksidativni kompleks za novu energiju baziran na astaxantinu ( „ proždrljivac“ slobodnih radikala). On je jedan od najmoćnijih antiokidanasa poznatih u nauci: oko 550 puta jači od čistog vitamina e i oko deset puta od vitamina C i beta –karotena. Astaxanin je koralno crveni keratenoid koji proizvodi pacifička mikroalga Haematococcus Pluvialis iz odbrambeni razloga kada je ugrožena djelovanjem agresivnih atmosferskih faktora i slobodnih radikala.

Biotin:
Pripada grupi vitamina B, oznat i kao vitamin H . reaktivira ćelijski metabolizam, revitalizuje kožu i otklanja znakove umora i stresa. siva, dehidrirana i krhka koža. ova esencijslna komponenta štiti strukturu kože, poboljšava otpornost na spoljašnje faktore, sprečava dermatitis, hrapavost siv i bezživotan ten.

C vitamin:
Obnavlja energiju i zdravlje kože, stimuliše produkciju kolagena, poboljšava izgled neujednačenog tena i otklanja diskoloracije nastale djelovanjem različitih faktora (od akni, kod zrelih koža, post-inflamatorne fleke.

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.