• Mezoterapija kose

Mezoterpija kose

Šta je mezoterapija kose?

Metoda periodične aplikacije ljekovitih koktela, radi sprječavanja daljeg opadanja kose, poboljšanja kvaliteta već postojeće i stimulacije rasta nove kose.

Tretman

Tretman koji se periodično primjenjuje radi sprječavanja gubitka kose, poboljšanja kvaliteta postojeće kose i podsticanja rasta nove. U prosjeku je potrebno 10 tretmana, koji svaki traje 15-ak minuta, i aplikacija se radi specijalnim tehnikama, pomoću specijalnih aparata. Tretmani se mogu raditi jednom nedeljno, ili jednom na 15 dana ili jednom mjesečno. Metoda se primjenjuje širom svijeta, a radi prevencije gubitka kose. Biraju se specijalni medicinski kokteli, koji se aplikuju u malim dozama, lokalno, te dolaze do kapilara kože glave, te je efekat brz i dobar. Superiornost metode, u poređenju sa drugim medicinskim metodama, je u tome što se uz zanemarljiva neželjena dejstva, postiže odličan i brz rezultat.

Koja je razlika između mezoterapije kose i drugih tretmana?

Superiornost ove metode se ogleda u tome, što se za razliku od drugih klasičnih medicinskih tretmana, koriste veoma male doze ljekovitih koktela, te se neželjena dejstva smatraju nepostojećim, uz istovremen brz i dobar efekat.

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.