• Mezoniti

Mezoniti za lifting lica

Opis zahvata

Kandidati

Priprema

Tok zahvata

Oporavak

Mjere opreza

Revolucionarna metoda mezonitima nam omogućava podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože na neinvazivan i potpuno prirodan način.

  OPIS ZAHVATA

Pomoću vrlo tankih iglica, mezoniti se uvode pod kožu kako bi oblikovale potporu, mrežu koja potiče na stvaranje novog kolagena. Njihova čvrstina i mogućnost postavljanja u više pravaca i na više nivoa kože omogućavaju nam da napravimo specifičnu i jaku “armaturnu mrežu” u koži, koja se harmonično utapa u tkivo, bez vidljivih defekata na koži i ograničenja mimike. Oko ovih niti se formira potpuno nov kolagen u koži, u toku naredna 2 meseca, koji i posle resorpcije ostaje i pravi našu prirodnu nit. Efekat liftinga je momentalno vidljiv posle tretmana, a postojan je u toku naredna 24 meseca, kada se tretman ponavlja.

mezoniti2

 KANDIDATI

Mezoniti su pogodne da se koriste kod osoba koje imaju izražene bore između obrva, oko usta, ili na cjelom licu, kao i kod opuštene kože lica, podbradka, ruku, stomaka, nogu. Takođe, mezoniti se primenjuju i kod prevencije nastanka bora ali je ipak preporučljivo za osobe iznad 30 godina. Mezonitima se osim uklanjanje bora i uklanjanja viška kože pojačava tonus kože te se postiže prirodno mlađi izgled.

mezoniti3

 PRIPREMA

Nekoliko dana prije tretmana mezonitima, osobe koje uzimaju lijekove na bazi acetilsalicilne kiseline trebale bi prekinuti njihovu primjenu.

 TOK ZAHVATA

Tretman mezonitima je minimalno bolan, tako da se većinom izvodi uz upotrebu anestetička kreme.

Rijetko, kod potrebe za većim korekcijama i osjetljivijih klijenata može se dati i lokalna anestezija.

Postupak je vrlo jednostavan, bez rezova i hospitalizacije.

 OPORAVAK

Postupak ne ostavlja na koži vidljive hematome i edeme.job2

 MJERE OPREZA

Osobe koje boluju od autoimunih bolesti, upalne bolesti kože u regiji gdje se planira izvršiti zahvat, poremećaja koagulacije krvi i onkoloških bolesti, kao i trudnice i dojilje nisu kandidati za zahvat mezonitima.

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.