• Dječja dermatologija

Dječja dermatologija

Prepoznavanje, dijagnostika i liječenje dermatoloških bolesti kod djece predstavlja specifičan i izuzetno zahtjevan segment dermatologije, pri čemu je potrebno imati uža specijalistička znanja, a često je potreban i interdisciplinarni pristup malom bolesniku.

Djeca nisu samo mali ljudi. Ona ne mogu uvijek reći što im je, da li ih boli, svrbi ili kako im je. Ne mogu odgovoriti na medicinska pitanja koja im upućujemo kao što na njih mogu odgovoriti odrasli ljudi. Nisu često mirna i strpljiva za vrijeme liječničkog pregleda, jer im se možda u to vrijeme spava, gladni su ili jednostavno nemaju dobra iskustva s "bijelim kutama".

U ugodnom okruženju naše ordinacije, u terminu koji odgovara Vama i vašem djetetu uz pokoju igračku i puno strpljenja pregledati ćemo Vaše dijete, učiniti nužnu dijagnostiku i obradu.

Ako vaše dijete ima prirođene promjene na koži, dermatitis, bradavice, psorijazu, moluske, urtikariju, vitiligo ... stojimo Vam na raspolaganju za drugo mišljenje i ponuditi razne terapijske opcije koje će najbolje pomoći Vašem djetetu.

 

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.